Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Makat muayenesi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Kabızlık (Konstipasyon) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Makat muayenesi
#6437
Makat muayenesi 5 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0  
Hocam iyi gunler... Affiniza siginarak bir soru sorucagim. 15 16 yasimdayken kabiz oldugumdan dolayi tuvaletimi zor yapiyordum ve bazen parmakla bosaltiyordum. Ve makatimda kasinti oldugu icin gece uyutmuyordu ondan dolayi bir kac defa makatima cisim sokma yanlışına gittim.(2.5 cm genisliginde)Daha sonra aradan biraz sure gecti. Kasinti lar yine basladi ve sanki makatimda birseyler geziyordu. Daha once yaptigim gibi yine cisim sokma yanlisina gittim. Uzun araliklarla cok fazla ugrasmadan bunu tekrarlamaya basladim. Sonra yanlis oldugunu farkettim ve ileride buyuk sorunlar olacagini dusundum . Bu yanlis eylemi en son 2 yil once yapmistim. Simdi muayenede anlasilir mi bu. Kesinlikle homoseksuel degilim ve oyle birsey dusuncesi bile olmadi. Zorunlu askerlik muayenesinde anlasilir mi sizce. Cok yapmak istiyorum. Homoseksuel veya escinsel felan degilim cunku sadece cocukluk akli ile yanlis bir eylem yaptim.vakit ayirdiginiz icin tesekkurler..(suan hemoroid var ama bu olaydan sonra mi oldu yoksa varmiydi hatirlayamiyorum. Ama cok rahatsiz edici bir halde degil)
Gök. (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6438
Cvp:Makat muayenesi 5 Yıl, 11 Ay önce Karma: 7  
Parmak yarımı ile dışkılama kısa süreli olmuşsa, makat muayenesi (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...makat-muayenesi.html) ile bunu anlamak çoğu zaman mümkün değildir. Bu durumda da hastada: makat sarkması (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...-makat-sarkmasi.html), gaz ve dışkı kaçırma (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...e-diski-kacirma.html), makat çatlağı(www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lak-anal-fissur.html), hemoroid (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik.../hemoroid-basur.html), vb. sorunlar belirlenebilir. Askerlik, polislik gibi kamu kuruluşlarının işe kabul öncesinde değişik uygulamaları mevcuttur ve bunlar ilgili kurumlar tarafından belirli aralıklarla değiştirilebilmektedir, bu nedenle bu tür bir değerlendirmede makat muayenesi yapılıp yapılmayacağını önceden kestirebilmek mümkün değildir.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6440
Cvp:Makat muayenesi 5 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0  
Parmak yardimi ike diskilama cok uzun sureli olmadi hocam. Cisim sokma yanlisim acaba anlasilir mi ? Askerligi meslek olarak degil zorunluk askerlik muayenesinde makat kontrolu var mi varsada anlasilir mi bu durumum ondan endiseliyim. Ayrica aaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim.
Gök. (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1