Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Anal fistül ameliyati sonrasi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Çatlak (Anal Fissür) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Anal fistül ameliyati sonrasi
#2045
Anal fistül ameliyati sonrasi 13 Yıl, 2 Ay önce Karma: 0  
Merhaba,
Mumkunse size danisip anal fistul ameliyatim sonrasi hakkinda bilgi almak istiyorum. Ben yaklasik 1 yil once yurtdisinda Fistul ameliyati oldum. Fakat suan tirnak buyuklugu kadar makat bolgesinde bir sislik gibi atiklik var. Daha oncede doktoruma ayni konudan basvurmustum ve hemoroid baslangici oldugunu soyleyip melhem vermisti. Simdi yine ayni sorun karsima cikti. Bazen, tuvaletteyken kagit kullandigimda dudak ruju gibi belli belirsiz kan goruyorum. Bazen cok, bazen az, bazen de hic kan gorulmuyor. Fakat bugun tuvalette zorlanip ikildim ve ilk kez tuvaletin icine atilmis cok kucuk nokta nokta kan gordum. (Birde devamli makat bolgem hafif terleme, islanma yapiyor.) Ameliyati yapan doktorumla telefonda konustum ve ''Yakinmalarimin muhtemelen bir hemorroid olabilecegi gibi gecirmis oldugum fistul ameliyatinin nedbe dokusunun tahrisine de bagli olabilecegini soyledi.
Ben yurtdisinda kaliyorum ve kesinlikle sirf tedavi icin Turkiye'ye gelmek istiyorum. Bundan dolayi 'tahris olan nebde dokusunun tedavisi icin veya hemoroid baslangicinin tedavisi icin' cerrahi operasyon mu gerekir, lazer mi, veya ne cesit bir tedavi uygulanabilir? tedavi sonrasi tekrar muayene gerekiyormu? Ne kadara mal olur? Yolun basindayken hemoroid tedavisi icin, ameliyatsiz lazerle tedavinin maddi ve uygulamasi hakkinda ve nebde dokusunun tedavisi hakkinda bilgi ve goruslerinizi alabilirsem cok memnun olurum.
Benim icin bunlari bilmek, Turkiye'ye gidis donus zamanimi, iznimi, maddiyatimi ayarlamam icin onemli oldugundan merak edip ogrenmek istiyorum.
Ilgi ve alakaniz icin tesekkur eder, iyi calismalar dilerim.
mastre (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 23/02/2011 21:59 tarafından .
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#2050
Cvp:Anal fistül ameliyati sonrasi 13 Yıl, 1 Ay önce Karma: 1  
Geçmiş olsun, sorununuz www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...ve-makat-apsesi.html linkinde belirtildiği gibi makat fistülünüzün nüks etmesi veya size www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik.../hemoroid-basur.html linkinde belirtildiği gibi hemoroid nedeniyle de olabilir. Ayrıca, makattan kanama (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...makattan-kanama.html) veya akıntıya neden olan birçok hastalık nedeniyle olabilir. Sanal ortamda size tanı koymak veya tedavi yöntemini belirlemek mümkün olamayacağından fiyat bilgisi hiçbir şekilde verilemez. Bazı tetkikler istenebileceğinden size ancak, muayene sonrasında bu karar verilebilir. Yurtdışından geleceğiniz için hazırlıklı gelmek istediğinizi belirtmişssiniz, ancak hastalarımın % 5’i yurtdışından ve % 40’ı il dışından geliyor zaten. Basit anlatımla aynı sorun pratikte hastalarımın yaklaşık yarısını ilgilendiriyor.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Uzmanı

www.taviloglu.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.barsakcerrahisi.com
www.hemoroidbilgisi.com
www.makatkanamasi.com
admin (Ziyaretçi)
Platinum Boarder
Gönderiler: 446
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1