Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Emzirme sırasında makat çatlağı ve Botox
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Çatlak (Anal Fissür) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Emzirme sırasında makat çatlağı ve Botox
#6244
Emzirme sırasında makat çatlağı ve Botox 6 Yıl, 6 Ay önce Karma: 0  
Hocam merhabalar,
Ben tanisi konmus anal fissur hastasiyim. Yakin zamanda 5 ay kadar once dogum yaptim. Hamileligin son gunlerinden beri daha once iyilestormeyi basarabildigim anal fissur sikayetim olustu ve bu kez bir turlu iyilestiremiyorum. Nitrogliserinli krem kullanmaktayim. Muayenehanenize gelerek botoxu denemek istiyorum ancak emzirme doneminde botox uygulayip uygulamayacaginizi bilmek istiyorum. Istanbul disindan gelecegim icin vereceginiz cevaba gore muayene olmayi ve botoxu bebegimi sutten kesme donemi sonrasina erteleyecegim.
Saygilar...
HYMA (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 01/10/2017 16:59 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6245
Cvp:Emzirme sırasında makat çatlağı ve Botox 6 Yıl, 6 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Mesajınızda, lohusa olduğunuzu ve mekat çatlağı sorununuz olduğunu yazmışsınız. Gebeliğin son döneminde (üçüncü trimester) % 1-20 ve sıklıkla doğumdan sonraki ilk iki ay içinde lohusaların % 10-15’inde makat çatlağı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-catlak-anal-fissur.html) görülür. Gebelikte makat çatlağı veya anal fissür (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-catlak-anal-fissur.html) sorunu: hormon değişikliklerine bağlı kabızlık (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/kabizlik-konstipasyon.html) veya ishali takiben, bebeğin leğen kemiği içinde büyümesi sonucunda bası yapması ile makatın zorlanması ile yırtılması sonrasında oluşur. Makatta ağrı veya dışkılama sırasına cam kesiği veya jilet kesiği hissi (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-agri.html), makattan kanama (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makattan-kanama.html), dışkılama güçlüğü (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/diskilama-guclugu.html), dışkıda incelme (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/diskida-incelme.html) ve makatta kaşıntı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-kasinti-pruritus-ani-ve-makatta-yanma.html) ile seyreden bir hastalıktır. İri bebekler, uzun süren doğum süreci, geç doğum ve doğum sonrasında gelişen dışkı kaçırma (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/bagirsak-inkontinensi-gaz-ve-diski-kacirma.html) gibi sorunlar makat çatlağı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lak-anal-fissur.html) için uygun zemin hazırlar. Makat çatlağı sorunu olan hamile ve lohusalara, bebek üzerine ilacın etkisi bilinmediğinden, Botoks tedavisi yapılmamaktadır. Lohusalarda makat çatlağı varlığı durumunda süt vermeyi kesme sonrasında Botoks tedavisi uygulanmaktadır. Süt vermeyi bırakma sonrasında, yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6316
Cvp:Emzirme sırasında makat çatlağı ve Botox 6 Yıl, 2 Ay önce Karma: 0  
Hocam yeniden merhaba sorunuma cevap verdiginiz icin cok tesekkurler... benim sikayetim hala devam etmekte va fakat onceligim bebegim oldugundan dayanmaktayim aciya.size bir sorum daha olacak anal fissur ve hemoroid ameliyati ayni seansta yapilabilir mi? Ameliyat sonrasi agri daha fazla mi olur? Sizin yaklasiminiz nedir? Hasta genel anestezi almisken Tek seansta yapmak ya da ayri ayri zaman dilimlerinde yapmak? Avantaj ve dezavantajlari ne olur tek seansta yapmanin? Simdiden cok tesekkurler
HYMA (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6317
Cvp:Emzirme sırasında makat çatlağı ve Botox 6 Yıl, 2 Ay önce Karma: 7  
Size tekrar geçmiş olsun. Muayene edilmeyen bir hastaya sanal ortamda varsayımlar üzerinden olası tanı ve ameliyat teknikleri hakkında açıklamalar yapmak, hasta ve yakınlarını beklenti içine sokacağından ciddi sakıncalar içerir. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren Taviloğlu Proktoloji’den yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 14/01/2018 20:13 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1