Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

pelvik sarkma ve hemeroid (
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Hemoroid (Basur) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: pelvik sarkma ve hemeroid (
*
#6878
pelvik sarkma ve hemeroid ( 3 Yıl, 5 Ay önce Karma: 0  
Sn. Korhan bey size Ankara dan ulaşıyorum. Güncel dönemde benim makat bölgesinde dışkılamadan sonra şiddetli ağrı ve bazen yanmalarım oluyor.
2010 yılında dört ekranlı 4 cü evre hemeroidlerim olması sebebi ile üç ay ara ile iki kere …………………………….. hastanesinde ameliyat oldu. Birinci ameliyattım longo ve klasik yöntem ile ikinci ameliyatım ise klasik yöntem ile yapıldı. İkinci ameliyatımdan sonra bir süre daha sıkıntılarım devam etti ve düzeldi.
Ancak 2017 yılının üçüncü ayında güncelde yaşamakta olduğum sıkıntılar (dışkılama sonrası ağrı bazen de yanma ) baş gösterdi. Bunun üzerine Ankara proktoloji üzerine altı profesör, üçü doçent, bir uzman dr olmak konun uzman sayılan isimlerine gerek özel gerekse devlette muayene oldum. Ancak hepsinin teşhisi birbirinden farklılık göstermesini yanında birden fazla gittiğim doktorların dahi bir önceki teşhisi ile bir sonraki teşhisi örtüşmemektedir.( Sn. Korhan bey doktorların ismini yazmamamın sebebi işin polemik kısmından uzak durmak istememle birlikte, meslektaşlarınızı da kötü göstermemektir.)
En güncel dönemde ise Ankara …………………………………… hastanesine giderek durumla ilgili Genel Cerrahi bölümünde muayene oldum. Bunun üzerine birinci adımda parmakla fiziki muayene yapıldı ve makat bölgeme yerleştirilen balonu ıkınarak çıkarmam istendi. Bu muayene sonucunda balonu şiddetli ıkınmama rağmen ne yazık ki çıkaramadım. Muayeneyi yapan doktor hemoroit yapılarının olduğu ama balonu çıkaramamamın normal olmadığını söyleyerek Anorektal Manometri ve KVC MR yaptıralım demesi üzerine; Ankara ………………………………………… hastanesinde çokta bekletilmeden birer hafta ara ile bu tetkikler yaptırdım. (Raporlar pdf dosyası olarak mail ’in ekindedir.) Bu tetkikler sonucunda ise koyulan teşhis pelvik sarkma ve buna bağlı olarak oluşan hemeroidal yapılardır bilgisi paylaşıldı. Fakat ilgili hastanenin ilgili bölümü pandemi süreci sebebi ile kovid hastanesine dönüştürülmesi sebebi ile ne yazık ki hastane ile irtibatım kesildi.
Sn. Korhan bey tarafıma koyulan bu son teşhiste daha önceki doktorların teşhisleri ile örtüşmemekte. Ankara da bu konuda uzaman olup çalmadığı kapı gitmediği doktor kalmadı hangi teşhis doru ve bunun tedavi süreci nedir bilmiyorum. Ağrılar ve sancılar hat safhada. Bir insan aldığı nefese pişman olur mu diye sorsalar olmaz diyemeyeceğim.
Sn. Korhan bey tarafınıza yapılan tetkikler ile ilgili belgeleri mail ekinde gönderiyorum. Biliyorum sizi n gibi değerli hocaların vakti madden ve manen çok kıymetli ancak çare arayışı içerisinde bir insan olarak tutunabileceğim dal aramaktayım. Gönderdiğim belgeleri inceler ve bir cevap verirseniz çok sevinirim.
Sn. Korhan şahsınıza şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
Not: Mailin ekindeki belgeler;
1. Anorektal manometre 21/08/2020 tarihli raporu
2. KVC MR 14/08/2020 tarihli raporu
3. Alt abdomen mrg 16/07/2019 tarihli raporu
umutguler78 (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 22/10/2020 13:39 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6879
Cvp:pelvik sarkma ve hemeroid ( 3 Yıl, 5 Ay önce Karma: 7  
Geçmiş olsun. Üyelik aşamasında açıkça belirtildiği gibi, ekibimiz, sanal ortamda herhangi bir tetkikin sonuçları üzerinde yorum yapmamaktadır. Lütfen ilgili tetkiki talep eden veya gerçekleştiren meslektaşlarımıza ve muayene olduğunuz hekimlere tekrar başvurun ve sorularınızı onlara yöneltin. Acil şifa dileğimle.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1