Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

PERIANAL FISTUL
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Apse ve Fistül hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: PERIANAL FISTUL
#3866
PERIANAL FISTUL 10 Yıl, 7 Ay önce Karma: 0  
Sayin HOCAM,

2-3 senedir bende perianal fistul sorunu var ve zor bir ameliyat oldugu icin sizin gibi guvenilir bir hocaya guvenebilirim ancak. Benim sorunsuz bir sekilde ameliyat olmam lazim(Yurt disinda yasiyorum) ameliyat olup donucem. Benim iki tane apsem var su anda. Agrim yok fakat ara ara kanamalarim, akintim oluyor apseden dolayi. Yalniz ameliyat konusunda tereddutlerim var tekrarlama korkusu, basarili olamama korkusu gibi. Birde tikac teknigini bir arastirdim bu basit bir ameliyat sanirim. Sizce tikac teknigi olabilme ihtimalim varmi yoksa buyuk ameliyatmi gerekir. Lutfen size yolladigim fotograflari inceleyin. Birinci resimde memenin biri kucuk digerinde oburu kuculdu. Bazen Iltihap cogalip buyume oluyor. Sonra iltihap patlayip akinti basliyor. Ameliyat sartmi, hangi teknik bana uygun olur. Sizin catlak icin botoks uyguladiginizi biliyorum bu teknigi fistul icinde yapabilirmisiniz?? Ameliyat sonrasi tekrar yolculuk icin ne kadar zamana ihttiyacim var.

Lutfen bana yardim edin.

Ilginize simdiden tesekkurler.
orhandel (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 27/08/2013 19:23 tarafından orhandel.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#3868
Cvp:PERIANAL FISTUL 10 Yıl, 7 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun, makat fistülü ve makat apsesi (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-fistul-ve-makat-apsesi.html) sorununuz olduğunu belirtmişsiniz. Öncelikle, Botoks tedavisi, makat bölgesi sorunları içinde sadece makat çatlağının tedavisi (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-catlak-anal-fissur-icin-ameliyatsiz-tedavi.html) için kullanılır ve makat fistülü (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...ve-makat-apsesi.html) tedavisinde yeri yoktur. Bu forumun amacı hiçbir zaman sanal ortamda hastalara resim, mesaj veya röntgen üzerinden tanı koymak veya tedavi yöntemleri önermek değil, sorunu olan kişileri tedavileri öncesinde doğru yönde bilgilendirmektir. Aynı şekilde farklı bir hekim tarafından önerilen bir girişim veya ameliyat tekniğinin uygunluğu hakkında sanal ortamda görüş bildirilemez. Her hasta için uygun ve gerekli olan tedavi yöntemi ancak muayeneyi takiben belirlenebilir ve her hastaya da, hastalığın derecesi nedeniyle, aynı tedavi yöntemi uygulanamayacağından, hangi ameliyat veya girişim yapılacağı ve ameliyat sonrası seyir bilgisi, hasta ve yakınlarına muayeneyi takiben verilebilir. Yanıtımın konuya yeterince açıklık getireceğini umarım. Kolorektal cerrahi ve proktoloji (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) ile ilgili tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri gerçekleştiren ekibimizden yardım almak isterseniz randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü

www.taviloglu.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.robotcerrahisi.com
www.safratasi.com
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.kildonmesisikayeti.com
www.barsakcerrahisi.com
www.hemoroidbilgisi.com
www.makatkanamasi.com
www.makattacatlak.com
www.hemoroiduzmani.com
www.hemoroidnedir.tv
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
twitter.com/hemoroiduzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#3871
Cvp:PERIANAL FISTUL 10 Yıl, 7 Ay önce Karma: 0  
CEVABINIZ ICIN TESEKKURLER. Yalniz ortada anlasilmayan birsey var sanirim. Ben bu site uzerinden bana tani konulmasi amaci ile degil, tanisi konulmus bir hastaligimin alternatif tedavi yontemleri ile ilgili bilgi alma amaciyla sizinle bilgilerimi paylasmistim. Ben yurt disindan gelecegim icin, belli bir ameliyat tipini, tedavi suresini ve iyilesme suresini ortalama olarak bilmem ve ona gore buradaki isleirmi ayarlamam gerektigi icin size ameliyat sekli ile ilgili soru yonelttim. Sizlerin bu siteyi olusturmadaki amaciniz ne bilemiyorum fakat benim beklentim tamamen sizin yorumunuzu alip sizden biri randevu alma dusuncesiydi. Cunku ben bu isin en iyisine gitme istegi icindeydim. Neyse size meslek hayatinizda basarilar dilerim.
orhandel (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1