Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Kapalı fistül (bağırsağa açılmayan fistülüze sinüs
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Apse ve Fistül hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Kapalı fistül (bağırsağa açılmayan fistülüze sinüs
#6205
Kapalı fistül (bağırsağa açılmayan fistülüze sinüs 6 Yıl, 7 Ay önce Karma: 0  
Hocam merhaba. Sizin bilginize dayanıp fikir sormak istiyorum. 3 ay önce band ligasyonla hemoroid ameliyatı oldum. 1 hafta sonra kanama oldu dikiş atıldı. Ertesi gün akıntı başladı. 3 aydır akıntı var. Makatın sol tarafında 3 cm uzunluğunda ekstrasfinkterik fistül yazıyor MR sonucunda. Doktor bey bağırsağa açılmıyor, o deliği kürete ettim dedi. Akıntı azaldı ama geçmedi. 3 hafta önce tekrar ameliyat oldum aynı doktora. Yine boya verdim vs. Bağırsağa açılmıyor dedi. Lazerle yapacaktı bağırsağa açılmayınca lazere gerek duymadı o bölgeyi çıkarttım dedi. Şu an hâlâ akıntı devam ediyor. Doktor bey iyileşme olmamış yenilemiş, 2 3 ay bekleyelim bağırsağa açılsın öyle lazer ya da setonla ameliyat edelim dedi. Şu an başka doktora gitsen de yapacağı bişey yok, düzelmiyor dedi. Size bu şekilde gelsek bi tedavisi var mıdır ya da türkiyede başka tedavisi var mıdır yoksa bekleyip bağırsağa kadar gitmesini mi beklememiz lazım. Sinüs şeklinde fistül var, size gelsek iyileşebilir miyim tedavisi var mıdır bu hastalığın? Şimdiden teşekkürler kolay gelsin hocam.
onurdemirtas (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6206
Cvp:Kapalı fistül (bağırsağa açılmayan fistülüze sinüs 6 Yıl, 7 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Mesajınızda, üç ay once hemoroid için bant ligasyon (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...davi-yontemleri.html) girişimi geçirdiğinizi ve işlem sonrasında makat fistülü (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-fistul-ve-makat-apsesi.html) geliştiğini ve bu nedenle de fistülektomi ameliyatı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...ve-makat-apsesi.html) olduğunuzu belirtmişsiniz. Ayrıca, yakınmalarınızın halen devam ettiğini belirterek ekibimize başvurmanız durumunda iyileşebilme durumunuzu sormuşsunuz.

Öncelikle, nerede ise hiçbir hastalıkta kesin iyileşme garantili tedavi mümkün değildir. Ameliyat ile ‘’makat fistülüne son’’, ‘’makat fistülü için kesin çözüm’’, ‘’makat fistülü için garantili tedavi’’, ‘’makat fistülü’ne paydos’’, ‘’makat fistülü için kesin tedavi’’ gibi bir gerçek maalesef mümkün değildir. Makat fistülü tedavisinin (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...ve-makat-apsesi.html), bazı komplikasyonları ve ortalama % 15 oranında başarısızlık durumu veya nüks sorunu mevcuttur. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya ‘’bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi’’ (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden ikinci görüş için yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1