Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

[color=blue][/color][b]Merhaba...
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Çatlak (Anal Fissür) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: [color=blue][/color][b]Merhaba...
#1374
[color=blue][/color][b]Merhaba... 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0  
Merhaba Korhan bey;
Ben kıl dönmesi ameliyatı olmak için doktora gittiğimde doktor muayene ederken makatımdan kan gelip gelmediğini,tuvalette ağrı olup olmadığını sordu bende bazen azda olsa kan geliyor derken gelir çünkü makatın yırtık dedi.Neyse kıl dönmesi ameliyatını oldum. ama benim makat yırtığımın belirtileri diğer insanlardan çok farklı.
Hiç ağrım olmuyor sadece 1-2 kez su değdiği zaman cam batması gibi ağrı oldu ama asla ağrım olmuyor,tuvaletten sonra bazen hafif kan geliyor,bazen gelmiyor son günlerde ise tuvalet dışında akıntı geliyor hatta bazen kokusundan dolayı cerahat olabileceğindende şüpheleniyorum.
Tuvaletten çıktından sonra çok yorgun oluyorum,kalbim çok hızlı atıyor ve makatım açık kalmış gibi hissediyorum bir yere oturup dinleniyorum makatımın kapanma hissi gitti mi çarpıntımda gidiyor. Kaşıntıda o akıntı sırasında oluyor. genelde yaz aylarında çok yürüdümde kaşıntı oluyor normal günlerde çok kaşıntı olmuyor.
Benim korkum yıllardır bende tuvalletten sonra yorulma,makat kapanmaması,çarpıntı hisleri vardı bundan bir kaç ay önce çok şiddetli bir kan geldi ve ondan sonra bu tuvaletten sonraki damlalar arkasındanda tuvalet dışında kilodumda kan görmeler başladı (ayda 1 kez)
Doktorum kolonoskopi yaptı fakat sadece anal fissür var dedi onu dikmemiz lazım dedi bende eğer tedavi yöntemi varsa onları yapmak isterim dedim bana hiç tedavi ile uğraşma çünkü sana ameliyat şart dedi. 2 tane merhem verdi sıcak suya otur dedi yaza doğru ameliyat olmayı düşünüyorum ama kapıda anal fissür olan ve ağrı,sancı,kaşıntı,kanama çeken tuvalete girmeye korkan insanları görünce ne yalan söyleyim ben bunlara göre iyiyim ağrım yok sancım yok sadece bazen kan,kaşıntı ve akıntı diye düşünürken internetten araştırmaya başladım ve burayı buldum sizce ameliyat şart mı?
Tito (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 0
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#1375
Anlattığınız durum ön planda a... 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 7  
Anlattığınız durum ön planda anal fissür gibi görünüyor, ancak tabii ki bu duruma sizi muayene eden doktorun karar vermesi gerekir.
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1