Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Acil Bilgi Hocam
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Çatlak (Anal Fissür) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Acil Bilgi Hocam
#3529
Acil Bilgi Hocam 11 Yıl, 3 Ay önce Karma: 0  
Öncelikle Merhaba doktor bey ben size hemen durumumu açıklamak istiyorum bende geçen ilk başta iç çamaşırımda kan görmeyle başlayan bir sıkıntı oldu sonra karın ağrıları daha doğrusu bağırsak ağrılar zor dışkılama kabızlık zaman zaman ishal kan gelmesi hafif şekilde tuvalet kağıdına kan bulaşması gibi sıkıntılarım vardı ben 19 yaşındayım şuan bunuda belirtim Ve geçen sene doktora gittim kendisine sıkıntılarımı anlattım ve kendisi beni tedavi ettikten sonra çatlak olduğunu düşündüğünü ve ağrıların piskolejik olduğunu söyledi ama bende gerçekten gaz ağrısı gibi bu arılar oluyordu vede bundan emindim bana bir ilaç yazdı ve bununla birlikte sıcak suda 15-20 dakka oturmamı söyledi her gün sonra 1-2 hafta sonra tamamen geçti ve sorun ortadan kalktı bu sorun bende tamda geçen sene bu ayda ortaya çıkmış bu sene ise aynı şekilde bağırsak ağrıları çekiyorum bağırsak bölgemde ağrı var aynı şekilde makat bölgemde de zaman zaman mide bulantılarım oluyor böyle kusma ihtiyacı duycak şekilde değil ama hissediyorum midem bulanıyor hafif şekilde makat bölgesine baktığımda yani popo'nun üstüne böyle morluklar var yani damar lar morarmış gibi böyle kan toplamış damar gibi daha doğrusu bu oluyor sonra kayboluyor tekrar oluyor falan bu gün bağtığımda makat bölgesine doğru bir damar gittini ve bunun şiştiğini gördüm artık kan hiç gelmiyor fakat bağırsak ve makat bölgesinde ağrılarım devam ediyor sıcak suya oturuyorum beni biraz rahatlayıyor fakat sonra aynı sıkıntıları yeniden çekiyorum gerçekten korktuğumu söylemeden geçemeyeceğim doktora bile gitmekten korkuyorum bu belirtiler makat çatlağında ola bilirmi sizden acilen cevap bekliyorum yoksa benim rahatsızlığım başka bir hastalımı zaman zamanda başım dönüyor Ben buna ek olarakta 9 yaşından berimyastenia gravis hastasıyım bununla bir ilgisi ola bilirmi sizden acilen cevap bekliyorum lütfen bir an önce cevap verin .
Mehmet gezer (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#3531
Cvp:Acil Bilgi Hocam 11 Yıl, 3 Ay önce Karma: 7  
Geçmiş olsun. Makattan kanama (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...makattan-kanama.html), karın ağrısı (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/karin-agrisi.html), dışkıda kan (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/diskida-kan.html), gaz ağrısı (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/bagirsak-gazi.html), makat ağrısı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-agri.html), mide bulantısı ve makatta şişlikler (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-sislik.html) (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik.../makatta-sislik.html) gibi çeşitli yakınmalarınız var. Bir yıl önce sizi muayene eden meslektaşımız tarafından makat çatlağı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lak-anal-fissur.html) tanısı almışsınız.
Bu sorunlar bağırsak (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari.html) veya makat bölgesi (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari.html) ile ilgili bir sorundan kaynaklanabilir, ancak bulantı sorununuz bağırsak sistemi ile ilgili olabileceği gibi, Myastenia Gravis hastalığına bağlı uygulanan ilaçlar vb. nedenlerle de oluşabilir. Sizin bir Gastroenteroloji Uzmanı ve Genel Cerrahi Uzmanı’na muayene olmanız yararlı olur. Tanı amacı ile sizden gastroskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/gastroskopi.html), kolonoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/kolonoskopi.html) vb. bazı tetkikler talep edilecektir. Kolorektal cerrahi ve proktoloji (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) ile ilgili tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri gerçekleştiren ekibimizden yardım almak isterseniz randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü
www.taviloglu.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.robotcerrahisi.com
www.safratasi.com
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.kildonmesisikayeti.com
www.barsakcerrahisi.com
www.hemoroidbilgisi.com
www.makatkanamasi.com
www.makattacatlak.com
www.hemoroiduzmani.com
www.hemoroidnedir.tv
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
twitter.com/hemoroiduzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#3533
Cvp:Acil Bilgi Hocam 11 Yıl, 3 Ay önce Karma: 0  
Peki Doktor bey ben İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum salı ve ya çarşamba günü şuanda bu bağırsak bölgemdeki ağrılar tamamen kayboldu gibi sıcak suya oturma etkisini gösterdi gibi ama buna ek olarak 3 gündür şaşırtıcı bir şekilde baş dönmem var mide bulantısı dedim ama hani bir nezle olursunuzda mideniz bulanır bunun gibi değil çok hafif bir bulantı oda zaman zaman oluyor şuanda çınlama falan yok kulağımda siz bana yine kulak burun boğaz'ı önereceksiniz biliyorum ama söylemek istediğim şey şu baş dönmesi beyinde uyuşukluk myastenia gravis ola bilirmi çünkü bu bana daha önce kollarımda olan kas ağrıları gibi geliyor yani bu hastalığın yani MG beyinde etki etme riski var'mı vede buna ek olarak bu kulak çınlamalarının olduğu dönemde bir gün hapşırdım ve balgam diye bizim halk dilinde tabir ettiğimiz şekilde elime kan geldi balgamın içine bulaşmış bir şekildeydi salı ve çarşamba dediğim gibi gelmeyi düşünüyorum ve sizden bu güne kadar kesin bir bilgi istiyorum ne kadar büyük bir doktor olduğunuzu biliyorum ve illaki bu konu hakkında bir bilginiz vardır Siz'e gelmem durumunda bana bu rahatsızlıklarım ile ilgili yardımcı ola bilirmisiniz yok MG teşhisini bana koyan doktoruma muayne olmamımı önerirsiniz onunda ismi ............................. belki tanırsınız .................... tıp fakültesinde sizden dediğim gibi acil bir cevap bekliyorum internette yazanlardan çok kişisel görüşünüzü istiyorum lütfen .
Mehmet gezer (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 15/12/2012 11:24 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#3534
Cvp:Acil Bilgi Hocam 11 Yıl, 3 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Sorunuz uzmanlık alanım içinde değildir. Sizin bir Nöroloji ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı’na başvurmanız ve o meslektaşımın yönlendirmeleri doğrultusunda harket etmeniz yerinde olur. Acil şifa dileğiyle.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü

www.taviloglu.com
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1