Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Makat çatlağım mı var?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Çatlak (Anal Fissür) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Makat çatlağım mı var?
#5863
Makat çatlağım mı var? 7 Yıl, 8 Ay önce Karma: 0  
Merhabalar, yaklaşık 3 hafta önce kabız oldum ve dışkım çok sert geldiği için aniden dışkım dışarı çıktı, sonrasında kanama vs. hiç bir şey olmadı biraz sızladı ve ağrı 1-2 saat sürdü sonra geçti.
O günden sonra her gün tuvalete çıkmaya kalksam makatımın en alt kısmı acıyor ve bir kere çok çok az bi şekilde kanama oldu.
Tuvaletimi yaparken acım fazla değil ancak tuvaletten sonra makatıma dokunamıyorum neredeyse.
Yürürken, otururken acı yok sadece tuvaletten sonraki 30-40 dk hafif sızlama (hissedilmiyor bile ama var) oluyor sonra geçiyor.
Eğer tuvaletimi her gün yapmazsam ertesi gün biraz daha hafifliyor ağrım ama o sefer de kabız olduğum için tekrar aynı sorunlar baş gösteriyor.

Bu makat çatlağı mıdır?
Ne yapmalıyım?
hugo (Ziyaretçi)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 08/08/2016 17:34 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#5864
Cvp:Makat çatlağım mı var? 7 Yıl, 8 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Mesajınızda belirttiğiniz sert dışkılama sonrasında gelişen makatta ağrı ve kanama yakınmalarınız: makat çatlağı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lak-anal-fissur.html), basur (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik.../hemoroid-basur.html), makat apsesi (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-fistul-ve-makat-apsesi.html), makat fistülü (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...ve-makat-apsesi.html), anismus (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/anismus.html), proktalgia fugax (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-agri.html), levator ani sendromu (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-agri.html), makat kanseri (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makat-kanseri.html), rektum kanseri (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/rektum-kanseri.html), kriptit (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/anal-kriptit.html), proktit (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/proktit.html), iltihabi bağırsak hastalıkları (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...eratif-kolit-vb.html), cinsel temasla bulaşan hastalıklar (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...at-hastaliklari.html), makat siğili (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...sigili-kondilom.html), soliter rektal ülser sendromu (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lser-sendromu-2.html), vb. hastalıklarla görülür. Bu konuda bir Genel Cerrahi Uzmanı’na (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/genel-ce...ilecek-noktalar.html) muayene olmanız yararlı olur. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren Taviloğlu Proktoloji’den yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1