Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Makatta kanama
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makattan Kanama hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Makatta kanama
#4740
Makatta kanama 9 Yıl önce Karma: 0  
Hocam.. Makatta dolunluk hissi sürekli diskilama isteği ve makatta kan gelmesi.. sadece bu üç belirti var yaklaşık dokuz aydır Bu şekilde hocam bunlar kesin kanser belirtisimidir hocam lütfen yardımcı olurmusunuz.
fikret (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 05/04/2015 12:50 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#4741
Cvp:Makatta kanama 9 Yıl önce Karma: 7  
Geçmiş olsun. Sürekli dışkılama isteği veya tenesmus (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...enezim-tenesmus.html), makattan kanama (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...makattan-kanama.html) ve makatta dolgunluk hissi gibi yakınmalarınız mevcut. Bu sorunlar: basur (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik.../hemoroid-basur.html), makat çatlağı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lak-anal-fissur.html), kabızlık (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...ik-konstipasyon.html), bağırsağın divertiküler hastalığı (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...kuler-hastaligi.html), bağırsak polipleri (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...irsak-polipleri.html), bağırsak kanseri (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/bagirsak-kanseri.html), rektum kanseri (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/rektum-kanseri.html), makat kanseri (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makat-kanseri.html), makat fistülü (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...ve-makat-apsesi.html), makat apsesi (www.hemoroiduzmani.com/159/hemoroid-ile-...ar/makat-apsesi.html), iltihabi bağırsak hastalığı (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...eratif-kolit-vb.html), enfeksiyonlu kolit, iskemik kolit, radyasyon koliti, proktit (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/proktit.html), soliter rektal ülser sendromu (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lser-sendromu-2.html) ve cinsel temasla bulaşan makat hastalıkları (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...at-hastaliklari.html) nedeni ile olabilir. Bu tür bir durumda, öncelikle detaylı bir makat muayenesini (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...makat-muayenesi.html) takiben, anoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/anoskopi.html), rektoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/rektoskopi.html), sigmoidoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/sigmoidoskopi.html) ve kolonoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/kolonoskopi.html) gibi tetkikler yapmak gerekebilir.

Bir ay önceki benzer sorunuzu yanıtlamamıza (www.taviloglu.com/forum/index.php?option...catid=24&id=4685) rağmen size önermiş olduğumuz gibi bir Genel Cerrahi Uzmanı’na (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/genel-ce...ilecek-noktalar.html) başvurmadı iseniz, geciktirmeden muayene olmanızı öneririz. Kolorektal cerrahi ve proktoloji (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) ile ilgili tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri gerçekleştiren ekibimizden yardım almak isterseniz randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılarımla,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.kildonmesisikayeti.com
www.barsakcerrahisi.com
www.hemoroidbilgisi.com
www.makattacatlak.com
www.hemoroiduzmani.com
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
www.facebook.com/Tavilogluproktoloji
twitter.com/hemoroiduzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1