Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Makatta kronik kanama
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makattan Kanama hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Makatta kronik kanama
#5927
Makatta kronik kanama 7 Yıl, 6 Ay önce Karma: 0  
Hocam merhabalar, ben 22 yaşında hemşireyim.Çocukluğumden beri nedeni belli olmayan karın ve kasık ağrılarım olurdu. Her zaman gaz sancısı denildi ayda bir hastanelik oluyordum. Şikayetlerim arttıkça her gittiğim doktor farklı bir şey söledi. Gastroentolojiye gittiğimde bağırsaklarımdan devamlı mukus tarzı bir akıntı geliyordu. kolit dendi. Bir yıl antibiyotik b12 vs tedavi aldım. Tüm batın BT çekilmişti bu tanıda. 1 yıl rahat geçirdim. Daha sonra kanamalarım olmaya başladı ama ağrılı acılı kaşıntılı idi. kendimde zaten farketmiştim bu bir anal fissürdü. Bu da bir süre devam etti ve daha sonra geçti yaklaşık 1 yıl sürdü. bununla alakalı bir tedai almamıştım. Ailemde dedem ve kardeşinde kolon ca olduğundn bir fakülte hastanesinde bana da kolon ca olabileceğimi söylediler bağırsaklarımdaki emilimin bozuk olduğunu bu yüzden b12 düşüklüklerimin olduğunu söylediler. Ardından özel bir hastanede kolonoskopi oldum ve bağırsaklarımın doğuştan normalden daha dar olduğunu buyüzden yırtılma ve kanama yaptığını söylediler. bu yıl şu son bir iki haftadır mukus şeklide akıntılarım tekrar başladı. bunun için defalarca gaita mikroskobisi yaptırdım ama herhangi bir lokosit vb bir şeye rastlamadılar. şimdi o akıntının ardından tekrar kanamam ağrısız ve sancısız olarak başladı. iki gün devam ettikten sonra son 3 gündür olan kanamalarım pıhtılı hali almaya ve kaşıntı yapmaya başladı. kron olabileceğimi yada akdeniz kanamalı ateşi olabileceğimi söylediler. görüş ve önerilerinizi almak isterim. çizeceğim yolu belirlemek açısından size danışmak istedim. şimiden teşekkür ederim.
Gokcegur (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#5930
Cvp:Makatta kronik kanama 7 Yıl, 5 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Mesajınızda; karın ağrısı (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/karin-agrisi.html), kasık ağrısı, makattan akıntı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...makattan-akinti.html) ve makattan kanama (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...makattan-kanama.html) yakınmalarınız nedeni ile bazı tetkikler ve kolonoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/kolonoskopi.html)
uygulandığını ve Crohn hastalığı (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...eratif-kolit-vb.html) ön tanısı aldığınızı yazmışsınız. Hem tetkik, hem de tedavi aşaması zor ve detaylı olan bu tür bir konuda bir Tıp Fakültesi veya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Gastroenteroloji servisine başvurmanız yararlı olur. Acil şifa dileğimle.


Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1