Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Sebebi bulunamayan karın ağrısı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Sebebi bulunamayan karın ağrısı
#15
Sebebi bulunamayan karın ağrısı 15 Yıl, 1 Ay önce  
Sayın Dr. Korhan Taviloğlu,

Benim size bir sorum olacak. Benim son 3 yildan bu yana 3-4 aya bir tekrar eden gobek deliginin hemen ustunde nokta olarak inanilmaz siddetli (dayanilmaz) agrilarim oluyor. Once yavas yavas basliyor. Sonra 2-3 saat icinde agri siddetleniyor ve dayanilmaz hale geliyor. Yaklasik agri 8-10 saat suruyor ve
muhakkak hastaneye gitmem gerekiyor. Hastane acilinde tedavim yapiliyor ve agri serum verildikten 1 saat sonra yavasliyor ve geciyor. Son olarak dahiliye doktoruna gittim ve ayrintili muayene etti beni. Bircok testten sonra agrinin nedenini bulamadi ve mideden olabilir dedi.(mide filmimde hicbirsey yoktu) FMF den uzaksin dedi. Benim hastaligima kimse bisey bulamiyor. Boyle bisey olamaz. Eger cevap verirseniz inanin cok memnun olurum.(yasim 23,  kilom  68, boyum 1.74  ve  bu agri disinda  hicbir saglik problemim olmadigini dusunuyorum.)

Saygilarimi sunar tesekkur ederim.
Misafir7 (Ziyaretçi)

Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#16
Cvp:Sebebi bulunamayan karın ağrısı 15 Yıl, 1 Ay önce  
Agri tipiniz itibari ile FMF hastaligi, o bolgede kucuk bir fitik olabilir, cozumu Erciyes Tip Fak, Ic Hastaliklari AD Gastroenteroloji Servisi’nde bulabilirsiniz. Karin bolgesine yapilacak detayli bir ultrasonografi tetkiki sonrasinda zaten hekimlere tecrublerine gore sonuc giderler. Bazen sizde oldugu gibi inatci agrilar olabilir, o durumda cogu zaman bir neden bulunamadiginda agri tipi de benziyorsa FMF hastaligi gibi kabul edilip, buna yonelik ilac baslanabilir. Ancak, takdir edersiniz ki, elektronik yolla tani koyma pek olasi degil, bunlar tahminden oteye gitmez.
Saygilarimla,
Dr. Korhan Taviloglu
Korhan Taviloğlu (Ziyaretçi)

Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1