Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Makat titremesi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Makat titremesi
#5976
Makat titremesi 7 Yıl, 4 Ay önce Karma: 0  
Kanli ishal sikayeti ile acile gittim, serum verilip kan testi yapildi. Crp 9.02 .Enfeksiyon dendi. ................... ve ................... verildi. 5 gün kullandım ardından 7. Gun şikayetim geçti şimdi ise 5 gündür titreme hissediyorum makat bölgesinde ve içeride bagirsakta sabah kalktigimd olmuyor yemekten sonra olmakta . Sizce nedir bu arada dışkınin yüzünde bugün biraz kan gördüm . Dışkı rengi normal ve suda batıyor.
Ve dilimde bugün kuruluk vardı sari renklıydı. dilimin arka orta kısmında bir damar beliriyor tükürük çıkartınca boğazdan öne doğru .
Yaş 21
Brother (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 04/12/2016 19:46 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#5977
Cvp:Makat titremesi 7 Yıl, 4 Ay önce Karma: 7  
Makatta titreme, seğirme veya kas titreşimi tıp alanında ‘'tremor'’ olarak adlandırılır. Tremor; kaygı bozukluğu, aşırı kahve (kafein) tüketimi, bazı ilaçların (amfetamin, kafein, kortizon vb.) kullanımı ile, alkol bağımlılığı, civa zehirlenmesi, bazı kas hastalıkları, çeşitli beyin hastalıkları, tiroid bezinin çok çalışması (hipertiroidi), Parkinson hastalığı, kronik böbrek yetersizliği, karaciğer yetmezliği, hipoglisemi vb. durumlarda görülebilir. Makat bölgesi ile ilgili sadece bu yakınmanız varsa bir Nöroloji Uzmanı’na başvurmanız uygun olur. Ancak, makat bölgesi ile ilgili makat ağrısı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-agri.html), makattan kanama (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...makattan-kanama.html), makatta kaşıntı ve yanma (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...e-makatta-yanma.html), makatta kötü koku (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...tta-kotu-koku-2.html), makattan akıntı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...makattan-akinti.html) ve makatta şişlik (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik.../makatta-sislik.html) gibi ek yakınmalarınız olması durumunda, yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya ‘’bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi’’ (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1