Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Bağırsak yapışması
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Bağırsak yapışması
#6017
Bağırsak yapışması 7 Yıl, 2 Ay önce Karma: 0  
HOCAM MERHABA BEN 3 YIL ÖNCE APANDİSİT PATLAMASI VE BAĞIRSAK DÜĞÜMLENMESİ AMELİYATI OLDUM.SON ZAMANLARDA KARIN ŞİŞLİĞİ VE GAZ SANCISI ŞİKAYETLERİM VARDI DOKTORA GİTTİM BAĞIRSAK YAPIŞMASI OLDUĞU SÖYLENDİ FAKAT AMELİYAT EDEMEYİZ SADECE GAZINI KONTROL EDEBİLİRİZ DENİLDİ.YAPIŞIKLIĞIN GİDERİLEMEYECEĞİ HAYAT BOYU ÇEKECEĞİM SÖYLENDİ.BAĞIRSAK YAPIŞMAMIN GİDERİLMESİ İÇİN NE ÖNERİRSİNİZ
GAMZETOKSAK (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 16/01/2017 12:23 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6018
Cvp:Bağırsak yapışması 7 Yıl, 2 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Mesajınızda, geçmişte apandisit delinmesi veya perforasyonu (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/apandisit.html) ve ardından bağırsak düğümlenmesi (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...ak-dugumlenmesi.html) nedeni ile iki ayrı ameliyat geçirdiğinizi yazmışsınız. Ayrıca, yakın zaman önce karın ağrısı (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/karin-agrisi.html) ve karın şişkinliği (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/karin-siskinligi.html) yakınmaları ile başvurduğunuz hekim tarafından bağırsak yapışıklığı (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...sak-yapisikligi.html) tanısı aldığınızı yazmış ve bu konuda öneri talebinde bulunmuşsunuz.

Bağırsak yapışıklığı (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/bagirsak-yapisikligi.html) sorununun, hangi hastada veya hangi zaman aralıklarında gelişebileceğini önceden anlayabilmek mümkün değildir, ancak bir ameliyat sonrası bağırsak yapışıklığı (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/bagirsak-yapisikligi.html) sorunu yaşayan hastalarda, herhangi bir nedenle karın bölgesi ameliyatı gerektiğinde bağırsak yapışıklığı (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/bagirsak-yapisikligi.html) gelişme olasılığı, genel nüfusa oranla hayli fazladır. Tüm önlemlere rağmen bağırsak yapışıklığının (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/bagirsak-yapisikligi.html) tekrarlamayacağı garantisi edilemez. Ayrıca, tüm bu uğraşılara karşın, yapışıklığa kesin çözüm olduğu bilinen bir madde veya gıda halen mevcut değildir, ancak bu maddelerin tümünün yapışıklığı oluşumunu azaltıcı etkileri gösterilebilmiştir. Bağırsak yapışıklığı (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...sak-yapisikligi.html) sorunu sık olarak tekrarlayabildiği için, gerek mide sondası ve serum vererek ameliyatsız tedavi uygulanması ve gereğinde ameliyat uygulanabilmesi açısından, Tıp Fakültesi veya Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi Genel Cerrahi, Gastroenteroloji ve Radyoloji gibi uzmanlık dallarının ortaklaşa çalıştıkları sağlık kuruluşlarında takip ve tedavilerinin yapılması uygun olur. Acil şifa dileğimle.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 16/01/2017 12:25 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1