Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Kanamasız küçük hemoroid ?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Hemoroid (Basur) hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Kanamasız küçük hemoroid ?
#5725
Kanamasız küçük hemoroid ? 7 Yıl, 10 Ay önce Karma: 0  
Merhaba Hocam,
32 yaşındayım, uzun yıllar ıkınarak yapıldığını sanarak yapmış olduğum dışkılamalar sonrası bende hemoroid geliştiğini düşünüyorum. Ancak ne gariptirki bende kanama olmuyor ve hiç kanamadı. 4 ay önce bir kabızlık sonrası bezelye kadar tam makatın ortasında dışarıya doğru çıkma oldu, ağrı değil ama acı veriyordu içerden çıkıp sıkıştığı için. Hergün akşam sıcak suya oturdum ve kuru incir yedim, aynı zamanda aktarlardan aldığım sarı kantoron özlü kremi sürdüm ve bir kaç gün içinde o küçük bezelye tanesi geçti gitti. 4 ay boyunca rahat ettim yoktu, ama geçen gün acı biber yedim ve normalde bir kere tuvalete çıkarken bugün iki kez çıktım ve aynı bezelye boyutunda küçücük et parçası yine belirdi, ne büyüyor, ne kanıyor.

Biliyorum birçok nedeni olabilir ama %90 hemoroid olduğunu düşünüyorum ama kanamasız olması ilginç. Ben yine sıcak su yapıp, kuru incir yiyip krem sürerek şikayetimi kendim tedavi edeyimmi yoksa bir genel cerrahiye gitmem aşırı derecede önemlimi ? Çünkü gidersem bana söylenecek şeyleri tahmin ediyorum, şu anda uyguladığım evde ve beslenmede önlem bazlı tedavi önerilecek tahminimce.

Ben sadece kanamasız olmasına takıldım, çünkü her açtığım basur konusunda kanama var ama bende yok. Ufak basur memesi kanamasızda olurmu ?
cemozu (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 29/05/2016 20:35 tarafından cemozu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#5726
Cvp:Kanamasız küçük hemoroid ? 7 Yıl, 10 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun. Makatta şişlik düşündüğünüz gibi en sık basur veya hemoroid (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik.../hemoroid-basur.html) nedeniyle olur, ancak ek olarak; makat çatlağı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lak-anal-fissur.html) , makat fistülü veya makat apsesi (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...ve-makat-apsesi.html), kıl dönmesi (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/kil-donm...pilonidal-sinus.html), iltihabi bağırsak hastalıkları (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...eratif-kolit-vb.html), bekçi veya nöbetçi memeler, makat kanseri (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makat-kanseri.html), rektum kanseri (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/rektum-kanseri.html), makatta Paget hastalığı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...paget-hastaligi.html), melanom, rektal polip (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...irsak-polipleri.html), makat siğili (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...sigili-kondilom.html), proktit (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/proktit.html), cinsel yolla bulaşan makat hastalıkları (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...at-hastaliklari.html), makat sarkması (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...-makat-sarkmasi.html), rektosel (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/rektosel.html), vb. nedenlerle olabilir. Sorununuz için kendi yöntemlerinizle gelişigüzel çözüm aramak yerine, bir Genel Cerrahi Uzmanı’na (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/genel-ce...ilecek-noktalar.html) muayene olmanız yarar sağlar. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji Merkezi
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.facebook.com/Tavilogluproktoloji
twitter.com/hemoroiduzmani
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 29/05/2016 21:10 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1