Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Hemoroid mi rektal prolapsus mu?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makat Sarkması
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Hemoroid mi rektal prolapsus mu?
#6512
Hemoroid mi rektal prolapsus mu? 5 Yıl, 7 Ay önce Karma: 0  
Dışkılama ve uzun süre ayakta kalma durumlarında her yönde dışarı yayılan ve ağrı yapan baloncuklar şikayetiyle bir genel cerrahi uzmanına muayene oldum. İki ay ilaç kullanımı sonrasında rektal prolapsus olduğunu söyledi. Ameliyat olmadan bu şekilde idare etmemi diyetle rahatlayacağımı vs... her tuvalet sonrası içeri itiyorum, içerdeyken sorun yok ama dışarı çıktığında hayatımı sürdüremiyorum. Zaman zaman da tuvalette kanıyor. Hal böyle olunca başka birgenel cerraha gittim. Benzer şeyler ve ilaçlarla iki ay takip sonunda hemoroid olduğunu söyledi. Benzer tavsiyelerde bulundu ve ameliyat sonunda oluşabilecek komplikasyonları anlattı(dışlı tutamama vb ) Şimdi hastalığım hangisidir ve ne yapmalıyım bilmiyorum. İzmir’de yaşıyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum...
Zawerty (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#6513
Cvp:Hemoroid mi rektal prolapsus mu? 5 Yıl, 7 Ay önce Karma: 7  
Geçmiş olsun. Mesajınızda yakınmalarınız nedeniyle bir hekim tarafından makat sarkması (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...-makat-sarkmasi.html) ve diğer hekim tarafından ise hemoroid (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik.../hemoroid-basur.html) tanısı aldığınızı belirtmiş ve ekibimizden yorum talep etmişsiniz.

Bir veya birden çok hekim muayenesi sonrasında, bazen tanı ve önerilen tedavi yöntemleri hakkında şüphede kalınabilir veya farklı hekim görüşü (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/cerrah-secimi-nasil-olmali.html) almak istenebilir. Bu tür bir durumda, farklı bir hekimin, bir tanı veya muayene bulgusundan yola çıkılarak, sanal ortamda görüş bildirilebilmesi maalesef uygun değildir ve sonuç alabilmek için, muayene olmak esastır. İzmir’deki çok sayıda Tıp Fakültesi veya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurarak yardım alabilrisiniz. Yalnız kolorektal cerrahi ve proktoloji veya ‘’bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi’’ (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) konusunda hizmet veren ve bu alandaki tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) sarayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Bağırsak ve makat hastalıkları tedavisi

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroiduzmani.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.instagram.com/tavilogluproktoloji
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1889
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1