Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?

Fissür ameliyatı sonrası akıntı ve fistül gelişimi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Makatta Apse ve Fistül hakkında her şeyi sorabileceğiniz bölüm.
EN ALTSayfa: 1
BAŞLIK: Fissür ameliyatı sonrası akıntı ve fistül gelişimi
#5220
Fissür ameliyatı sonrası akıntı ve fistül gelişimi 8 Yıl, 9 Ay önce Karma: 0  
HOCAM MERHABA ;

14.04.2015 Tarihinde fissür ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra fissür konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ameliyatımı yapan doktor fissür yerini diktiğini ve makattaki kas dokusundan bir kısmını kestiğini ve o yaranın açık kalacağı zamanla iyileşeceğini belirtti. Ameliyattan sonra 3 ay geçmesine rağmen sürekli olarak sarı renkli sümük şeklinde akıntım devam etmektedir. Ameliyatımı yapan doktora tekrar gittim ve doktor bana şimdiye kadar o yaranın geçmesi gerektiğini ve fistül gelişimi olabileceğini belirterek kolonoskopi işlemi gerçekleştirdi. Kolonosokpi sonucunda doktor tarafında fistül olmadığını kesilen kas dokusunun iyileşmediği ve o bölgede tünel gibi açık olarak kapanmayan yaranın olduğunu belirtti. Kolonoskopi sonucu ekte gönderiyorum hocam.
Hocam akıntım hala devam etmekte tam makat ağzının sağ tarafında bir sivilce gibi bir parça bulunmaktadır. Buradan akıntı gelmekte ve bazen orası hafif olarak şişmekte hafif ağrı yapmakta ve kendiliğinden küçülmektedir. Doğru bilgi vermek adına o bölgeyi görmeniz lazım biliyorum ancak bu anlattıklarımdan fissür ameliyatı sonrası fistül gelişimi mümkün mü? Bende fistül gelişimi mi gerçekleşti? Ya da başka birşey mi? Hala neden akıntı devam etmektedir?
ilhtmr (Kullanıcı)
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 17/01/2016 11:22 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
#5221
Cvp:Fissür ameliyatı sonrası akıntı ve fistül geli 8 Yıl, 9 Ay önce Karma: 7  
Size geçmiş olsun, üç ay kadar önce anal fissür ameliyatı (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...lak-anal-fissur.html) geçirdiğinizi ve ardından devam eden makat akıntısı (www.hemoroiduzmani.com/237/hemoroid-ile-...makattan-akinti.html) nedeni ile doktorunuzun makat fistülü (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makatta-fistul-ve-makat-apsesi.html) şüphesi ile kolonoskopi (www.taviloglu.com/endoskopi/kolonoskopi.html) yaptığı ve size makat fistülü (www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastalik...ve-makat-apsesi.html) olmadığını açıkladığını, ancak buna rağmen sizin bazı endişeler taşıdığınızı yazmışsınız. Foruma üyelik aşamasında açıkça belirtildiği gibi, ekibimiz sanal ortamda ameliyat sonrası dönemdeki sorunlarla ilgili yorum yapmamaktadır. Ameliyat sonrası dönemde, herhangi bir konuda şüpheniz olması durumunda, sanal ortamda farklı bir cerrahın hastayı muayene etmeden yorum yapması, işleri daha karmaşık hale getirebilir. İkinci görüş almak için farklı bir Genel Cerrahi Uzmanı’na (www.taviloglu.com/genel-cerrahi/genel-ce...ilecek-noktalar.html) muayene olabilirsiniz. Kolorektal cerrahi ve proktoloji (www.taviloglu.com/bagirsak-hastaliklari/...i-ve-proktoloji.html) alanında hizmet veren ve tüm ameliyatsız tedaviler ile ameliyatları gerçekleştiren ekibimize muayene olmak istemeniz durumunda randevu hattımızı (www.taviloglu.com/iletisim.html) arayabilirsiniz.

Saygılar,

Dr. Korhan Taviloğlu
Genel Cerrahi Profesörü

www.taviloglu.com
www.tavilogluproktoloji.com
www.genelcerrah.com
www.drtaviloglu.tv
www.hemoroidbilgisi.com
www.makattacatlak.com
www.hemoroiduzmani.com
www.kildonmesisikayeti.com
www.kanserbilgileri.net
www.kansercerrahisi.com
www.facebook.com/drtaviloglu
www.twitter.com/DrTaviloglu
tr.linkedin.com/in/drtaviloglu
plus.google.com/101286043113581809324
www.dailymotion.com/DrTaviloglu
www.youtube.com/drtaviloglu
www.facebook.com/Tavilogluproktoloji
twitter.com/hemoroiduzmani
www.dailymotion.com/hemoroiduzmani
www.youtube.com/hemoroiduzmani
www.facebook.com/HemoroidUzmani
DrTaviloglu (Yönetici)
Yönetici
Gönderiler: 1899
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 17/01/2016 11:22 tarafından DrTaviloglu.
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
 
EN ÜSTSayfa: 1